LVI-rakentaminen ja muut LVI-palvelut Kuusamosta

Ota yhteyttä

LVI-Kuusamo Oy on LVI-alan luotettu ammattilainen, joka palvelee Kuusamossa ja muualla Koillismaan alueella. Tarjoamme kattavat palvelut myynnistä asennuksiin ja huolloista suunnitteluun niin yksityisten, yritysten kuin kuntien ja kaupunkienkin tarpeisiin. Lue lisää ja käänny puoleemme, kun tarvitset LVI-rakentamisen tai muiden LVI-töiden kokeneen tekijän palveluita.

Tarvikemyynti ja laiteasennukset – markkinoiden parhaat tuotteet kauttamme

Myymme LVI-alan parhaimmistoon kuuluvien merkkien tarvikkeita kilpailukykyisin hinnoin. Valikoimastamme löydät muun muassa Oraksen, IDOn, Uponorin, Kaukoran sekä Boschin tuotteet. Olemme mielellämme apunasi tarvettasi vastaavien tuotteiden valitsemisessa.

 

Myynnin lisäksi tarjoamme luonnollisesti myös palvelut ostamiesi laitteiden asianmukaiseen asennukseen. Hoidamme lämpö-, vesi- ja ilmastointiasennukset huolella kohteen yksilölliset piirteet ja vaatimukset sekä toiveesi huomioon ottaen. Huomaathan, että lämpöpumpuista asennamme ainoastaan maa- ja ilmalämpöpumput.

 

Yritykseltämme löytyy kaikki tarvittavat kylmälaiteoikeudet niitä vaativiin laiteasennuksiin.

Kysy lisää

Palvelemme lisäksi omakotitalojen LVI-suunnittelussa

Tartumme mielellämme myös LVI-suunnitteluun liittyviin toimeksiantoihin, kunhan muulta työtilanteeltamme vain ehdimme. Teemme LVI-suunnittelua erityisesti omakotitaloihin, mutta voit toki aina kysyä meiltä myös muista kohteista. Alan kokeneen ammattilaisen asiantuntijuudella laatima LVI-suunnitelma varmistaa asennusten mutkattomuuden ja järjestelmien toimintavarmuuden.

Kysy lisää

LVI-huollot ja -korjaukset takuuvarmasti

Asennusten lisäksi teemme myös kaikki LVI-laitteisiin liittyvät huoltotyöt. Teemme tarvittavat vianmääritykset ja huollamme sekä korjaamme kohteesi lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmät entistä ehompaan kuntoon kokemuksen tuomalla varmuudella.

 

Kun huollontarve yllättää, olemme aina mahdollisuuksiemme mukaan apunasi myös nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa. Pikaisen avun tarpeessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse ja kertoa ongelmastasi.

Tilaa palvelut